Vedligehold PC & Mac

Ligesom det er vigtigt at vedligeholde sin bil, så er det ligeså vigtigt at vedligeholde sin computer. Du kender sikkert problemet, når computeren ikke fungerer optimalt. Det kan være at skærmen fryser, eller at du oplever lange svartider. Når vi vedligeholder din computer, så sørger vi for, at din computer kører optimalt.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Vedligeholder du din computer?

Ugentligt serviceeftersyn af styresystem

både af PC & Mac

Vi giver din computers styresystem et ugentligt serviceeftersyn. På den måde skal du ikke døje med en dårlig ydeevne på din maskine. Du slipper for at tænke på, at den ikke kører som den skal – fordi det gør den med vores ugentlige vedligeholdelse.

Sletning af unødige og midlertidige filer

i styresystem - PC & Mac

Få slettet ubrugelige og midlertidige filer, der ikke gør andet end at gøre din computer langsommere. Uanset om du har PC eller Mac, så sørger vi for at slette de filer, der påvirker din hukommelse og hastighed negativt. Det er med til at vedligeholde din computer og forlænge dens levetid.

Optimering og sikring af din maskine

så den kører som den skal

Når vi vedligeholder, sørger vi for optimering og sikring af din computer. Hvis der er nogle processer eller programmer, der ikke fungerer som de skal, sørger vi for at optimere på din maskine. Det giver dig en sikker og optimal arbejdsgang.

"Self-healing" af PC & Mac

som betyder, at vi afhjælper problemer på forhånd

Få vedligeholdelse af din PC eller Mac, uden at du er klar over det sker. Vi sørger for, at din maskine helbreder sig selv, så du ikke skal gøre noget. På den måde slipper du for bekymringer og frustrationer over, at computeren ikke virker.

Kunder der vælger backup vælger også

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til en virksomhedshjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Martin på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk