Lær os bedre at kende

Vi går utroligt meget op i at forstå vores kunders forretning og levere personlig support. For os er det utroligt vigtigt at hjælpe menneskerne, der gemmer sig bag virksomhedslogoet. Ved at agere professionelt og være loyale, gør vi gør IT lettere for mange kunder.

Vores geografiske placering i Nordjylland er ingen hæmsko, for at servicere kunder på Sjælland, Fyn og i resten af Jylland. Uanset din placering i Danmark servicerer vi via telefon og e-mail. Derudover samarbejder vi med andre IT eksperter rundt i landet, som rykker ud, når det ser allersortest ud.

Vi har mange års erfaring med IT samtidig med, at vi er opdateret på den nyeste teknologi og de bedste IT løsninger. Det ligger til vores natur at være perfektionister, nærværende og fyldte med viden.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Vi er hjælpsomme og fjerner frustrationer

Mød Erik Thimm

Partner og Direktør hos TT·IT

Erik Thimm er ansvarlig for salg og administrationen hos TT·IT. Det er oftest Erik, der tager på besøg hos vores kunder, og det er ham, som bidrager med det erfarne blik på alt indenfor IT. Erik elsker at skabe relationer og løse IT problemer for andre virksomheder.

Erik_thimm_kontakt
jan_support

Mød Jan Klein

It-sikkerhedskonsulent

Jan Klein er ansat som IT-sikkerhedskonsulent. Jan har mange års erfaring og har en bred forståelse for alle de systemer, vi bruger, samt speciale i IT sikkerhed, Unifi Ubiquiti Netværk og GDPR uddannet.

Vores kunder vælger ofte

Backup

af data, filer og dokumenter

Få backup af din virksomheds computere, dokumenter, filer og andre data. Du får øget sikkerhed og overvågning med vores hjælp. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

IT-aftale

til virksomheder

Få styr på driften af din virksomheds IT. Du får en skræddersyet IT-aftale, som sikrer, vedligeholder og opdaterer alt dit IT. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.