Office 365 Business

Når du arbejder ved din computer, har du brug for de rigtige værktøjer. Du arbejder sikkert tit i Excel, præsenterer ved hjælp af slides, eller deler filer med dine medarbejdere og kollegaer. Vi giver dig en unik pakke, der indeholder alle de velkendte Microsoft programmer. Med Office 365 Business får du de vigtigste programmer til din virksomhed. Det hele ligger sikkert i skyen.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Har du de rigtige IT værktøjer til din virksomhed?

Adgang til Office 365 Business pakken

inkl. Outlook, Word, Excel, Powerpoint og meget mere

Få adgang til de vigtigste programmer med Office 365 Business. Du kan nemt være bundet af én enhed, når du blot har Microsoft Office pakken. Med Office 365 bliver du fri og kan arbejde på de samme opgaver, på tværs af enheder og online. Vi hjælper dig godt i gang og sørger for, at Office 365 er nemt og tilgængeligt for dig.

Op til 5 enheder pr. bruger

når du vælger Office 365 hos TT·IT

Synkroniser Office 365 Business på flere enheder. Det bliver nemt at arbejde på den samme opgave på både computer, mobil og tablet. Faktisk, kan du, pr. bruger, synkronisere Office 365 med hele 5 enheder. På den måde kan du nemt redigere, dele og gemme præsentationer, regneark og tekstdokumenter.

Gratis løbende opdatering

med TT·IT som din IT partner

Når du vælger Office 365 Business gennem os, så sørger vi for, at dine Office programmer altid er opdateret. Dermed er dine forretningsapplikationer såsom; Outlook, Excel og PowerPoint altid i nyeste udgave. Vi hjælper dig med at optimere din virksomhed.

Kunder der vælger backup vælger også

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til en virksomhedshjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Martin på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk