Nemt og sikkert netværk

Det er aldrig sjovt at døje med netværksforbindelsen. Det skaber frustration og nedsætter produktiviteten. Mange virksomheder er ikke klar over, at de kan optimere deres arbejde via netværk og IT. Med vores hjælp har du altid styr på netværksforbindelsen.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Har du styr på netværksforbindelsen?

Opsætning af netværksløsninger

med TT·IT som leverandør af netværk

Få opsat den bedste netværksløsning til dit behov. Vi håndterer dit hardware og sikrer dig god internetforbindelse. Kabel eller trådløst netværk? Vi hjælper dig uanset hvad.

Support, overvågning og vedligeholdelse

af netværk ved TT·IT

Når først din netværksløsning kører, kan du altid få hjælp via support. Du får samtidig en proaktiv overvågning af netværksudstyrets ydeevne, sikkerhed og forbindelse. På den måde vedligeholder vi din netværksløsning.

Leje af nyt netværksudstyr

når vi leverer en netværksløsning

Hvis du allerede har en netværksløsning hos os, så kan du leje nyt netværksudstyr. Du kan leje hardware: router, firewall, switch og access point. Disse får du også ugentlig vedligeholdelse af opdateringer på.

Kunder der vælger netværk vælger også

Backup

af data, filer og dokumenter

Få backup af din virksomheds computere, dokumenter, filer og andre data. Du får øget sikkerhed og overvågning med vores hjælp. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til en virksomhedshjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Erik på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk
    erik_forside