Løbende opdatering af IT

Hvis du har en computer, så ved du, at den yder bedst, når den opdateret. Når din computer har lange svartider, så skaber det frustrationer og komplicerer dit arbejde. Med løbende opdateringer fra TT·IT er du sikker på, at din computers software og styresystem er opdateret.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Husker du at opdatere?

Opdatering af software

Chrome, Adobe Reader, Java og mange flere

Hold de vigtigste programmer opdateret, så din hverdag bliver lettere. Det er irriterende og spild af tid, når dine programmer opdaterer i arbejdstiden. Vi overvåger din computers software og sørger for, at det opdaterer, når det passer dig bedst. Dermed sparer du tid og kan fokusere på dét, som du gør bedst.

Opdatering af styresystem

både til PC & Mac

Få de nyeste opdateringer til dit styresystem. Uanset om du har PC eller Mac, så holder vi din computer opdateret. Opdateringer er vigtige i forhold til at sikre din computer den bedste ydeevne og højeste sikkerhed. Vi hjælper med at vedligeholde og optimere din computers styresystem.

Kontrolleret og remote opdatering

af software og styresystem

Når vi opdaterer og vedligeholder software og styresystemer for dig, så gør vi det via remote opdatering. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om hvilke opdateringer, der skal foretages. Du slipper også for at tænke på, hvornår der skal opdateres. Vi klarer det hele for dig fra via vores sikre software. Det er nemt og sikkert for dig.

Kunder der vælger backup vælger også

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til en virksomhedshjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Martin på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk