Hosting til din virksomhed

Vi tilbyder mange forskellige hostingprodukter. Blandt andet hosting af hjemmeside, VPS, Office 365 Business og e-mail. Tag et kig på de forskellige produkter, og se om vi kan opfylde dit behov.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Vores hostede løsninger

VPS (Virtual Private Server)

giver højere hastighed og stabilitet

Når du har en webshop, en hjemmeside eller en app, er det vigtigt, at du har styr på hosting. Vi giver dig VPS hosting, der gør, at din hjemmeside eller applikation kører ekstra hurtigt. Samtidig bliver din hosting mere stabil, hvilket vil sige, at du minimerer risikoen for nedbrud.

Webhotel

til din hjemmeside

Få et webhotel til din hjemmeside og vær sikker på at få høj hastighed og sikkerhed. Vi sikrer dig, at du får den bedste løsning til dit behov. Ud fra elementer som hastighed, oppetider, sikkerhed, backup og netværk, kan du vælge det bedste webhotel til dit behov.

Domæneregistrering

af hjemmeside og mail

Registrer dit domæne gennem os. Når du skal online med din virksomhed, skal du registrere et domænenavn til hjemmeside og e-mail. Med vores hjælp skal du blot vælge navnet på dit domæne, så klarer vi resten.

Hosted Navision

giver dig det store overblik

Få styr på din drift og optimer din virksomhed med Hosted Navision. Du får det store overblik over lagerstyring, økonomi, produktion, salg og marketing. Vi hjælper dig med dine arbejdsgange med Hosted Navision.

E-mail via Hosted Exchange

en nem og sikker løsning til e-mails

Få en nem og sikker mailløsning med Hosted Exchange. Hvis du synes det er svært at synkronisere mail, kalender og kontaktoplysninger, så har du brug for Hosted Exchange. Vi giver dig en udvidet privatsekretær, der sørger for, at du har styr på aftaler og deling af data. Serveren ligger i Danmark, så du er i trygge hænder.

Office 365 Business

inkl. Outlook, Word, Excel, Powerpoint og meget mere

Få adgang til de vigtigste programmer med Office 365 Business. Du kan nemt være bundet af én enhed, når du blot har Microsoft Office pakken. Med Office 365 bliver du fri og kan arbejde på de samme opgaver, på tværs af enheder og online. Vi hjælper dig godt i gang og sørger for, at Office 365 er nemt og tilgængeligt for dig.

Cloud Storage - opbevaring af filer og data

via f.eks. Dropbox, Cloud Drive, One Drive

Del og opbevar dine data og filer sikkert med Cloud Storage. Vi hjælper dig med den rette løsning. Uanset hvor du ændrer og deler filer, så synkroniserer dit Cloud Storage ændringerne på tværs af enheder.

Kunder der vælger hosting vælger også

Backup

af data, filer og dokumenter

Få backup af din virksomheds computere, dokumenter, filer og andre data. Du får øget sikkerhed og overvågning med vores hjælp. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

IT aftale

til virksomheder

Få styr på driften af din virksomheds IT. Du får en skræddersyet IT aftale, som sikrer, vedligeholder og opdaterer alt dit IT. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til os på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk
    erik_forside