Hosted Exchange Mail

Det er sjældent, at du arbejder fra skrivebordet hele dagen. Du skifter ofte mellem at bruge computer, mobil eller tablet. Vi gør det derfor nemt at håndtere e-mails og kalender på tværs af enheder.

Med vores e-mailløsning er alle dine mails, mapper, kontakter og noter synkroniseret. Du får selvfølgelig fri support, når du vælger mail hos os. Derfor kan du frit kontakte os med spørgsmål.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Overlad trygt hosting af e-mail til os

Hosted e-mail gennem Hosted Exchange

med server beliggende i Danmark

Få en nem og sikker e-mailløsning med Hosted Exchange. Hvis du synes det er svært at synkronisere mail, kalender og kontaktoplysninger, så har du brug for Hosted Exchange. Vi giver dig en udvidet privatsekretær, der sørger for, at du har styr på aftaler og deling af data. Serveren ligger i Danmark, så du er i trygge hænder.

Sikker og tryg opbevaring af e-mails

med Hosted Exchange som e-mailløsning

Når du vælger e-mail hos os, så får du en sikker løsning. Du kan godt vinke farvel til SPAM, malware og spear phishing i indbakken. Vores løsning frasorterer således indgående mails, der karakteriseres som trusler. På den måde kan du selv vælge, om du stoler på afsenderen. Samtidig beskytter vi dig mod videredeling af dine mails.

Hjælp til opsætning af e-mailkonti

når du vælger e-mailløsning hos TT·IT

Hvis du har problemer med at opsætte e-mailkonti i din virksomhed, så hjælper vi dig gerne. Det er ikke altid lige nemt at oprette en konto i virksomhedsregi. Det kan være, at du har brug for flere kontoer, hvis der er flere medarbejdere i virksomheden. Derfor hjælper vi med at opsætte din og din virksomheds e-mailkonti.

Fri support på vores e-mailløsning

både via telefon og e-mail

Få mere overskud med fri support hos os. Hvis du oplever problemer med din Hosted Exchange – det kan være du ikke kan finde nogle gemte mails – ja så hjælper vi dig.

Du kan hurtigt og nemt ringe til vores support på telefon +45 33 60 40 40. Eller du kan sende en mail til support@ttit.dk.

Kunder der vælger backup vælger også

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til virksomheds hjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Martin på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk