Fri Support på IT

Når du har et IT problem, er det træls at skulle løse det selv. Selvom internettet giver dig mange løsninger, så kræver det tid at løse problemerne selv. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig via vores support. Du kan kontakte os på telefon eller via mail. Med vores support får du hurtigt svar på dine spørgsmål og problemer.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Brug for IT-support?

Fri telefonisk support

når du vælger support hos os

Få mere frihed i dit arbejde med vores telefoniske support. Når du har udfordringer med dit IT, skal du blot gribe telefonen og give os et kald. Der er ingen gebyr fra vores side, når du ringer. Du bliver mødt i øjenhøjde af et professionelt team. Ring +45 33 60 40 40.

Fri support via e-mail

hvis du har spørgsmål til din løsning

Kontakt os via mail for at få løst dit problem. Uanset om du har problemer med din computer, mobil eller tablet, så hjælper vi dig. Du kan skrive ligeså mange mails du vil, det koster dig ikke ekstra. Kontakt support@ttit.dk og få hjælp hurtigst muligt.

Fjernsupport af PC/Mac, mobil og tablet

ved hjælp af TeamViewer

Vi supporterer dig og din enhed med TeamViewer. Når du oplever et IT problem, så går vi ind og overtager kontrollen over din skærm med hjælp fra TeamViewer. Du kan downloade TeamViewer på siden fjernsupport. Programmet er sikkert at bruge og helt gratis at hente.

Kunder der vælger backup vælger også

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til en virksomhedshjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Martin på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk