Backup til din virksomhed

Du kender sikkert problemet, hvor du pludselig mister vigtige dokumenter, filer eller andre data. Hvis du ikke laver backup, risikerer du at miste det stykke arbejde, som du har brugt tid og penge på. Hos TT·IT får du styr på din backup.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Husker du at lave backup?

Backup af PC/Mac, mobil og tablet

med TT·IT som leverandør af backup

Få sikker backup af din PC/Mac eller mobil og tablet. Det er frustrerende at miste vigtige filer, billeder, video eller andre data, fordi man ikke har backup af sin enhed. Med vores backup gemmes alt data automatisk – uden at du skal gøre noget. Dine filer forbliver samtidig private. Det er både nemt og sikkert, når vi sørger for din backup.

Mulighed for genskabelse af data

helt op til 12 mdr. tilbage i tiden

Vi genskaber slettet data med vores backup – det er smart, simpelt og sikkert. Hvis du har mistet eller slettet data, f.eks. vigtige dokumenter, så kan du hurtigt genskabe dem. Gå helt op til 12 måneder tilbage i tiden og genskab tidligere data. Vi sørger for, at ingen har adgang til dine tidligere data. De er nemlig helt private.

Sletning af filer og data ved tyveri

med Geolocation som værktøj

Skulle uheldet være ude, at du mister eller får stjålet din enhed, så beskytter vi dig. Uanset om du mister computer, mobil eller tablet, hjælper vi dig. Vi kan nemt finde din enhed ved hjælp af Geolocation. Når enheden er fundet, kan vi med et enkelt knappetryk slette følsomme data fra enheden. Dine data er selvfølgelig stadigvæk gemt i skyen.

Backup med Cloud Secure Backup

en nem og sikker løsning

Sikkerhedskopiering er essentielt, hvis du vil undgå at miste vigtige data, filer og dokumenter. Når vi sikrer din data, så laver vi backup i skyen med vores Cloud Secure Backup. Du vil altid kunne tilgå backup i skyen, da de ikke bliver slettet. I modsætning til andre backupsystemer, så skal du ikke frygte, at din data bliver delt med andre tredjeparter.

Kunder der vælger backup vælger også

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til en virksomhedshjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til os på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk
    jan_support