Antivirus til din virksomhed

Det skaber ikke andet end problemer, når din computer, mobil eller tablet bliver angrebet af virus. Du risikerer at din enhed bliver langsommere, videresender virus til andre enheder, og i værste fald, holder op med at fungere. Vi sørger for, at du hele tiden er beskyttet mod virus og sikrer dig, at din enhed ikke bliver angrebet.

+45 33 60 40 40

support@ttit.dk

Er din computer beskyttet mod virus?

Beskyttelse på computer, mobil og tablet

med antivirus til computer, mobil og tablet

Med antivirus fra os er du sikker på, at din computer, mobil og tablet hele tiden er beskyttet. Vores antivirus overvåger dine enheder og giver besked, hvis der er fare på færre. Skulle der være et målrettet angreb mod din enhed, så observerer vores antivirus det og beskytter dig, uden du behøver at gøre noget.

Du er beskyttet mod malware-angreb

med antivirus fra TT·IT

Du er sikret beskyttelse mod malware-angreb, når du får antivirus af os. Et malware-angreb kan komme i flere størrelser, men det er altid et stykke software med ondsindede intentioner, der installerer sig på enheden. Her beskytter vi din enhed, så du trygt kan arbejde uden bekymringer. Det er nemt og overskueligt med vores antivirus.

Beskyttelse af e-mail og filer

med ESET Antivirus

Du kan trygt og enkelt benytte dig af mail og mailsynkronisering med vores ESET Antivirus. Når du sender og modtager e-mails, kan der være risiko for overførelse af malware og spam. Denne risiko undgår du, når vi beskytter dig med ESET Antivirus. Alt spam og alle malware bliver nemlig frasorteret inden det lander i din mail.

Du er beskyttet mod ransomware

med frasortering af phising-mails

Vi beskytter dig mod ransomware, så du er i trygge hænder, når du bruger din computer. I tilfælde af ransomware-angreb risikerer du at miste vigtige data, som er på din enhed. Angrebet består af et tyveri af din enheds data, hvor der kræves penge eller anden løsesum, for at få adgangen tilbage. Vi beskytter dig mod sådan et angreb.

Kunder der vælger backup vælger også

Hosting

af hjemmeside og e-mail

Få adgang til virksomheds hjemmeside og e-mail med vores hjælp. Du får masser af plads, mulighed for synkronisering og deling. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Netværk

trådløst og med kabel

Få opdateret din virksomheds netværk med vores hjælp. Skulle nettet gå ned, sørger vi for, at du får forbindelse igen. Vi gør IT nemt for dig og din virksomhed.

Kontakt

Ring til Martin på: +45 33 60 44 40
Skriv til os på: info@ttit.dk